logo

İmamoğlu, ‘Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Tesisimiz İçerenköy’de Yükseliyor’

İmamoğlu, ‘Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Tesisimiz İçerenköy’de Yükseliyor’

Ataşehir İçerenköy’deki İBB Olimpik Yüzme Havuzu, spor ve sosyal tesisleri ile ilgili açıklama yapan İmamoğlu, “Ataşehir’e çok güzel bir spor tesisi kazandırıyoruz.” dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ataşehir İçerenköy’de yapımı devam eden İBB Olimpik Yüzme Havuzu, spor ve sosyal tesislerindeki çalışmalar ile ilgili açıklama yaptı.

“ATAŞEHİR’E ÇOK GÜZEL BİR SPOR TESİSİ KAZANDIRIYORUZ”

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir İçerenköy’de yapımı devam eden İBB Olimpik Yüzme Havuzu, spor ve sosyal tesisleri ile ilgili açıklamasında, “Ataşehir’e çok güzel bir spor tesisi kazandırıyoruz. İçinde olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, otopark ve sosyal alanlar da yer alan tesisimiz İçerenköy’de yükseliyor.” İfadelerine yer verdi.

 “İLÇEMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK, TÜM ATAŞEHİRLİLER FAYDALANABİLECEK”

Ataşehir İçerenköy’de yapımı devam eden İBB Olimpik Yüzme Havuzu, spor ve sosyal tesisler ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Bakanı Onursal Adıgüzel, İBB BBaşkanı İmamoğlu’na teşekkür ederek; “İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na, Ataşehir’e kazandırdığı bu değerli spor tesisi için teşekkür ediyorum.  
     Olimpik yüzme havuzu, fitness salonu ve sosyal alanlarıyla ilçemize büyük katkı sağlayacak bu tesisten tüm Ataşehirliler faydalanabilecek. Şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.

İÇERENKÖY YÜZME HAVUZU VE SPOR TESİSİ İMALATININ % 45’İ TAMAMLANDI

İmalatının % 45’i tamamlanan İçerenköy Spor Tesisi çalışmalarını inceleyen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay tarafından yapılan çalışmalar ve projede gelinen aşama ile ilgili açıklama yaptı.

ATAŞEHİRLERİ SPORLARINI YAPABİLECEKLERİ BİR ALANA KAVUŞTURACAĞIZ

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İçerenköy’da yapımı devam eden Ataşehir Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi şantiyesindeki incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, İçerenköy Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’nin yapımı tamamlandıktan sonra içerisinde tam olimpik bir yüzme havuzu, yanında yardımcı eğitim havuzu, pilates ve fitness salonu olacak. Ataşehirleri sporlarını yapabilecekleri bir alana kavuşturmuş olacağız.” dedi.

TESİSİNİN 170 ARAÇLIK BİR KAPALI OTOPARKI OLACAK

Ataşehir’in İçerenköy Mahallesi’nde yapımı devam eden “Ataşehir Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi”nin yaklaşık 170 araçlık bir kapalı otoparkı da olacak.

ATAŞEHİRLİLER GÜNLÜK VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ ALANA SAHİP OLACAK

Ataşehir Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi”nin tamamlanmasını heyecanla beklediklerini kaydeden Ataşehirliler, açıldıktan sonra tesisten yararlanarak spor yapabilecekleri ve yüzebilecekleri günlerin bir an evvel gelmesini istiyorlar. Tesis tamamlandığında, Ataşehirliler günlük vakit geçirebilecekleri, etrafında yürüyüş yapabilecekleri bir alana sahip olmuş olacaklar.

TESİSİ OLİMPİYATLARA SPORCU YETİŞTİRİLMESİNDE ÖNE ÇIKACAK

Özellikle, Olimpiyatlara hazırlanan İstanbul için “İçerenköy Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi” olimpiyatlara sporcu yetiştirilmesinde önemi ile çok fazla öne çıkacak.

TESİSİNİN 2025 YILININ İKİNCİ YARISINDA HİZMETE AÇILMASI ÖNGÖRÜLÜYOR

26.300 metrekarelik bir inşaat alanına sahip, oldukça kapsamlı bir tesis olan İçerenköy Mahallesinde yapımı devam eden “Ataşehir Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi”nin 2025 yılının ikinci yarısında tamamlanıp hizmete açılması öngörülüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ