logo

İmamoğlu, ‘Önümüzdeki Genel Seçimde İktidar Olmak İstiyoruz’

İmamoğlu, ‘Önümüzdeki Genel Seçimde İktidar Olmak İstiyoruz’

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi Teslim Töreni’ne katıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

İBB iştiraki KİPTAŞ; Anadolu’nun en önemli inanç ve kültür merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde inşa ettiği, kentleşme modeline katkı sunan vizyon projesi KİPTAŞ Mihmandar’ı tamamladı.

BİZ DE ÖNÜMÜZDEKİ GENEL SEÇİMDE İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ!

Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstemenin sınırı yok. Biz de önümüzdeki genel seçimde iktidar olmak istiyoruz. Milletine hizmette sınır tanımayan çok özenli kadrolarla bir kişiyi bile o sıcacık Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin o güçlü ama şefkatli kollarının vücudunun dışına tutmayacak 86 milyonda bir kişiyi bile dışarıda tutmayacak, birleştirecek bir dönemi hep birlikte bu ülkeye kazandırmak istiyoruz.” dedi

Hacıbektaş’ta böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için mutluluğunu paylaşan İmamoğlu, “Çok heyecanlıyım. Beni bu topraklar çok heyecanlandırıyor. Hacı Bektaş-ı Veli’nin ruhu beni çok heyecanlandırıyor.” dedi

“ÖNÜMÜZDEKİ GENEL SEÇİMDE İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ”

“İstemenin sınırı yok. Biz de önümüzdeki genel seçimde iktidar olmak istiyoruz. Milletine hizmette sınır tanımayan çok özenli kadrolarla bir kişiyi bile o sıcacık Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin o güçlü ama şefkatli kollarının vücudunun dışına tutmayacak 86 milyonda bir kişiyi bile dışarıda tutmayacak, birleştirecek bir dönemi hep birlikte bu ülkeye kazandırmak istiyoruz. Sorumluluğumuz büyük. Allah yolumuzu açık etsin. Hacı Bektaş-ı Veli gibi. Aydınlatan zihinleri, fikirleri yolumuzu aydınlatmasını diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk gibi önderimiz ve yolumuza ışık tutan aklın bilimin her daim bize yoldaş olmasını diliyorum.”

“BİZİM EVİMİZ BİRBİRİMİZİN EVİ”

Bir vatandaşın önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Hacıbektaşlı olma niyeti olduğunu belirtmesi üzerine İmamoğlu, “Kılıçdaroğlu da burada olacaktır. Yani önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da öyle bir niyet söylemişti. Bir kere benim evim Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun evi zaten. Bizim evimiz birbirimizin evi. Dolayısıyla biz evimizin anahtarını bir tane değil, iki tane yaparız. Birini Sayın Kılıçdaroğlu’na veririz. Biri bizde kalır. Hatta üçleriz onu öbürünü de Özgür Özel’e veririz. Zaten paylaşımlı olsun istedik evlerimiz. Ama ya ben bu fırsatı kaçırmayayım. Ben burada komşu olayım diyen özellikle İstanbul ve diğer şehirlerdeki dostlarımızı da bu projeye mihmandar olmaya davet ediyoruz. Onlar da konuklarını ağırlasınlar” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ