logo

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezine Yoğun İlgi, ‘3 Yabancı Dil Kursu 2 Saatte Doldu’

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezine Yoğun İlgi, ‘3 Yabancı Dil Kursu 2 Saatte Doldu’

2023 yılında 7 bin öğrenciye eğitim veren İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi 3 yabancı dil kursu başvurusu açılınca kontenjanı 2 saatte doldu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Eğitim, sosyal ve kültürel alanda Ataşehirlilere hizmeti ile öne çıkan Ataşehir Belediyesi, Başkan Onursal Adıgüzel’in yönetiminde alanında yetkin ve değerli eğitmenler ile sosyal belediyeciliği daha da üst seviyelere taşıyor.

Ataşehir Belediyesi’nin İçerenköy Mahallesinde çeşitli alanlarda eğitim veren İnal Aydınoğlu Kültür Merkezinde bu yıl da 7 binin üzerinde kursiyerin eğitim alması bekleniyor. 20’nin üzerinde alanda kursiyerlere eğitim verilen İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde yaz ve kış okulu ile öğrencilere ek destek veriyor.

İngilizce, Almanca ve İspanyolca alanlarında açılan yabancı dil kurslarına 400 kursiyer kayıt yaptırdı. Saat 10.00’da açılan kayıtlarda bütün kurtlarda kontenjanların 2 saat içerisinde dolduğu kaydedildi.

3 dilde A1 ve A2 İngilizce Yabancı Dil Sınavı’na girecekler için destek kursu kontenjanı da açıldı ve doldu. İnal Aydınoğlu Kültür Merkezinde yabancı dil kurslarında eğitimler, Ekim aynının ilk başında başlıyor. A1 kursları 120 saat, 3 Ay; A2 160 saat, 4 ay sürüyor.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi kütüphanesinde örenciler uygun koşullarda derslerine çalışabiliyor. Ayrıca Ataşehirliler kütüphaneden kitap alımı ve değişimi de yapılıyor. Kütüphane saat 10,00 ile 22,00 arasında açık oluyor. Öğrenciler kütüphanede okul sonrası akşam saatlerinde de ders çalışabiliyor.

Onursal Adıgüzel başkanlığındaki Ataşehir Belediyesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde eğitim ve diğer etkinlik hizmetleri İdari koordinatör Tamer Şahin yönetiminde sürdürülüyor.

Ataşehir Belediyesi İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezinde Resim, Gitar, Bağlama, Perküsyon, Keman, Piyano, Halk Oyunları, Bale, Drama, Tiyatro, Dans, Yaratıcı Dans, Oryantal Roman, Capoeira, Hip Hop,  Plates, Zumba ve Yoga dallarında kurslar devam ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ