logo

İstanbul Geleneksel Kültür Buluşmaları Gaziantep İle Başladı

İstanbul Geleneksel Kültür Buluşmaları Gaziantep İle Başladı

Memleket özlemi yaşayan İstanbulluları kendi kültürleri ile bir araya getiren ‘Kültür Buluşmaları’ Yenikapı Etkinlik Alanı’nda Gaziantep ile başladı.

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda yapılması gelenekselleşen ‘Kültür BuluşmalarıGaziantep ile başladı.

12-15 Eylül tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda Gaziantep Kültür Buluşması ile başlayan etkinlikler 19-22 Eylül tarihlerinde Mardin ve 26-29 Eylül tarihleri arasında ise Sivas Kültür Buluşmaları ile devam edecek.

İSTANBUL GELENEKSEL KÜLTÜR BULUŞMALARI BAŞLADI

Memleket özlemi yaşayan İstanbulluları kendi kültürleri ile bir araya getiren ‘Kültür Buluşmaları’ Gaziantep ile başladı. Perşembeden Pazar gününe kadar her hafta bir ilin, kültürün tanıtımının yapıldığı alanda konserler, halk oyunları gösterileri, yemek stantları, yöresel ürün satışı gibi pek çok etkinliğe yer veriliyor.

BAKLAVADA ALTIN BULMA YARIŞMASI

12 Eylül Perşembe saat 18’de Burhan Atik konseriyle başlayan Gaziantep Kültür Buluşması, 13 Eylül Cuma günü söyleşi ve konserlerle devam edecek. Saat 16’da ‘İnal Aydınoğlu ile Gazianteplilik’ söyleşisi ardından saat 18’de protokol açılışı yapılacak. Saat 19’da Mustafa Uğur Yenikapı etkinlik alanında konser verecek.

14 Eylül Cumartesi günü saat 11’de Baklavada Altın Bulma yarışması düzenlenecek. Saat 14’te Faruk Kök konseri ile devam eden etkinlikte, saat 16’da ‘Mehmet Emin İnce ile Gaziantep Kültürü’ söyleşisi olacak. Aynı gün saat 19’da Mine Geçilli konseri olacak.

Etkinliğin son günü 15 Eylül Pazar gününde ise saat 19’da Mehmet Yakar Konseri ile Gaziantep Kültür Buluşmaları son bulacak.

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Kültür Buluşmaları; Gaziantep’ten sonra, Mardin ve Sivas Buluşmaları ile devam edecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ