logo

Küçükçekmece’de 2 Metrobüs Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 38 Yaralı

Küçükçekmece’de 2 Metrobüs Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 38 Yaralı

Küçükçekmece’de Beylikdüzü yönünde ilerleyen metrobüsün, başka bir metrobüse çarpması sonucu oluşan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 38 yaralı var.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstanbul Küçükçekmece’de Beylikdüzü yönünde ilerleyen metrobüsün, başka bir metrobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 38 kişi yaralandı.

İstanbul Küçükçekmece’ye bağlı Sefaköy’de 2 metrobüsün çarpıştığı kaza yaşandı. Beylikdüzü yönünde ilerleyen metrobüsün, başka bir metrobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE METROBÜS KAZASI

Küçükçekmece’de Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, Sefaköy mevkisinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen metrobüse yandan çarptı. Metrobüs daha sonra savrularak bariyerlere vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 Metrobüsün çarpıştığı kazada 2’si ağır 38 kişi de yaralandı. Kazaya ilişkin iki şoför ve bir denetim amiri olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Kazaya karışan metrobüsler olay yerinden kaldırılırken, seferler her iki yönde de kontrollü olarak yeniden yapılmaya başlandı.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL AÇIKLAMA YAPTI

Metrobüs kazası ile ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, açıklamasında, “Saat 08.48’de Küçükçekmece Sefaköy Evlendirme dairesi bölgesinde iki metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır 38 kişi de yaralanmıştır.
   Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilmiş olup, yaralanan vatandaşlarımız çevredeki hastanelere sevk edilmiştir.
Olayla ilgili soruşturma açılmıştır. Ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımında, “Küçükçekmece’deki metrobüs kazasında 1 hemşehrimizin yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duydum. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı; yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum. Kazayla ilgili başlattığımız kapsamlı soruşturma devam ediyor.” Açıklamasına yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ