logo

Kudret Arslan, ‘Başka Partiden Adaylık Teklifini Kabul Etmem’

Kudret Arslan, ‘Başka Partiden Adaylık Teklifini Kabul Etmem’

Basın mensupları ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, basının, Ataşehir ve siyasilerin gözü kulağı olduğunu söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Basının, gözü kulağı olduğu Ataşehir ve siyasiler için öneminin altını çizen Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda, Ataşehir‘deki basın mensuplarının parti ayrımı yapılmadan her zaman doğruyu söylediklerini ve yazdıklarını kaydetti.

CHP VE BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ’NİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bir dönemin tamamlanmak üzere olduğunu, yeni dönemde yerel seçim çalışmalarına katılacağını, aday gösterilsin ya da gösterilmesin; Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin başarısı için çalışacağını, seçilmese de partisine hizmete devam edeceğini söyledi.

BAŞKA PARTİDEN BAŞKAN ADAYLIĞI TEKLİFİNİ KABUL ETMEM

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, bir soru üzerine; başka bir siyasi partiden Belediye Başkan adaylığı teklifini dahi kabul etmeyeceğini belirtip, siyasete Cumhuriyet Halk partisi üyesi olarak devam edeceğinin, partisine hizmet edeceğinin altını çizdi.

HALKIN YARARINA OLAN KARARLAR MECLİSİMİZDE

Ataşehir Belediye Meclisi olarak Ataşehir’in sorunlarını zaman zaman oy birliği zaman zaman oy çokluğuyla alınan kararlarla çözmeye çalıştıklarını söyleyen Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, “Halkın yararına olan kararları Meclisimizden geçirerek ivedilikle Büyükşehir’e, ya da buradaki ilgili birimlere iletiyoruz.” Dedi.

İMARI PLANI ATAŞEHİR HALKI İÇİN ÖNEMLİ

Geçtiğimiz 5 yıllık süre içerisinde Ataşehir için çok şeyler yapıldığını düşündüğünü kaydeden Kudret Arslan, “Yapılan hizmetlerin de anlatılması lazım. Bu 5 yıllık sürede birkaç mahallenin imar planlarının çıkması ve çıkacak olması Ataşehir halkı için önemli… İçerenköy, Aşık Veysel, Mustafa Kemal, Ferhat Paşa planlarının çıkması, Örnek Mahallesi planlarında değişiklik önemli çalışmalar.” diye konuştu.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI İLE PLANLARIN BİRLİKTE SONUÇLANMASI AMAÇLANDI

Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallelerini kapsayan imar planı sürecini hızlandırmak için talep edilen olağanüstü toplantının düzenlendiğini belirterek, “Büyükşehir’de hazırlanan 1/5 binlik plan çalışması ile birlikte 1/ binlik plan çalışmalarının da yürütülmesi, birlikte sonuçlanması amaçlandı. Bir dosya Büyükşehir’den 6 ayda geçiyor.  Bu süreci hızlandırmak için olağanüstü toplantı istedik.” Dedi.

BELEDİYE BAŞKANI PLAN YAPMAMAK İÇİN BİR ÇABA GÖSTERMEZ

Büyükşehir’de işleyen sürece ve bürokrasiye dikkat çeken Kudret Arslan, bütün belediye başkanlarının kentin imar planlarını yapmak isteyeceğini belirttiği açıklamasında, “2009’dan beri uğraşılan Yenisahra ve Barbaros planları daha yeni çıktı. Bürokrasi ve prosedür o kadar çok ki aşamıyorsun. Hiçbir belediye başkanı plan yapmamak için bir çaba göstermez. Plan yapmak, planların çıkması belediyenin kazancınıdır. Belediyeye gelirdir. Belediyenin ana gelirleri, emlak ve ruhsattır. İmar ne kadar çok olursa, yapılaşma ne kadar çok olursa belediyenin gelirleri de o kadar çok olur.” Şeklinde konuştu.

AYIRT ETMEDEN DAVET EDİLDİĞİM YERE GİDİYORUM

Ataşehir’deki temsil görevini hakkıyla yerine getirdiğine inandığını ifade eden Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, “Parti yada dernek ayırt etmeden davet edildiği yere gidiyorum. Çağrılan her davete gidiyorum. Siz de bunları 5 yıldır burada görüyorsunuz. Geçmiş dönemlerde de aynıydım. Benim bu üçüncü, dördüncü dönem meclis üyeliği. Ben siyasete yeni girmedim.  Bizim bu meziyetlerimiz ve ben de bunu hakkıyla verdiğime inanıyorum.” Dedi.

“PARTİME HİZMET ETMEYE DEVAM EDERİM”

Kudret Arslan açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:
“Cumhuriyet Halk Partisi benim partim. Siyasete partime hizmete ederek devam ederim. Görev verirlerse, farklı bir görev verirlerse de devam ederim. Vermezlerse demin dediğim gibi partime hizmet etmeye devam ederim.”

“30 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM, ÇOK ŞEYLER YAŞADIM”

“Ben siyasete yeni başlamadım. 30 yıldır siyasetin içindeyim, çok şeyler yaşadım. Her dönemde siyasette ilkokulda yeniden başlıyorum. Şimdi belediye başkanımız mecliste bize aday gösterdi seçildik hizmet ediyoruz. Vermiş olduğu yetkiyi kullanıyorum.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ