logo

Maltepe Sahilinde Park Halindeki Karavanlar Kaldırıldı

Maltepe Sahilinde Park Halindeki Karavanlar Kaldırıldı

Maltepe sahilinde kamuya açık alanlarda uzun süredir park halinde bulunan karavanlar, İBB ve Maltepe Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırıldı.

Maltepe sahilinde kamuya açık alanlarda uzun süredir park halinde bulunan karavanlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Maltepe Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırıldı.

İBB, bir süre önce sahil şeridindeki kamuya açık alanlarda uzun süreli park halinde olan karavanların çekilmesi için ihbarda bulundu. Yazılı ihtarın ardından Maltepe Belediyesi de sahil şeridindeki ceplerde park halindeki araçlara tebligat astı. Uyarılara rağmen kaldırılmayan karavanlar, bugün İBB ve Maltepe Belediyesi ekiplerince çekilerek Yediemin Otoparkı’na götürüldü.

Maltepe Turgut Özal Bulvarı yol kenarında ve ana caddeler üzerinde park halinde bulunan karavanların kaldırılması için sahiplerine yapılan uyarıların ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı. Bölgedeki karavanlardan 15’i sahibi tarafından alınırken, uyarılara rağmen alınmayan 23 karavan yediemin otoparkına çekildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe Sahilinde bulunan karavanların uzun süreli park halinde kalmasının asayiş yönünden olumsuz sonuçlar doğurabileceği ve İstanbulluların karavanlar hakkındaki şikayetleri üzerine bölgedeki karavanların kaldırılması için tebligat gönderdi.

KARAVAN ALANLARI HALKIN KULLANIMINA AÇILDI

İBB Anadolu Yakası Zabıta Şube Müdürlüğü ekiplerince 09.07.2024 tarihinde saat 10.00’da, Maltepe Belediye Başkanlığı zabıta ekipleri ve İlçe Emniyet ekipleri ile ortak yapılan çalışmalarda; Yalı Mahallesi, Kamuran Kumkumoğlu Parkından 2 adet, Turgut Özal Bulvarı, sahil güzergahında bulunan cep otoparklarından 37 adet olmak üzere toplamda 39 adet karavan kaldırılarak söz konusu yerler halkın kullanımına açıldı.

ALINMAYAN KARAVANLAR YEDİEMİN OTOPARKINA ÇEKİLDİ

Kaldırılan karavanlardan 23 adedi yediemin otoparkına (Tuna & Sahil Yediemin Otoparkı-Yalı Mahallesi, Piri Reis Caddesi) çekildi. 15 karavan sahipleri tarafından teslim alınırken,  karavan şeklinde kullanılan 1 adet seyyar minibüs ise Kartal Kızılay Deposunda muhafaza altına alındı. 

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ