logo

MGF 2021 Yarışlarında Dereceye Girenler Kupa ve Madalyalarını Aldı

MGF 2021 Yarışlarında Dereceye Girenler Kupa ve Madalyalarını Aldı

Marmara Güvercin Federasyonu Sancaktepe’de düzenlenen yoğun katılımla gerçekleşen 2021 yılı kupa töreninde dereceye girenler kupalarını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

12 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen MGF (Marmara Güvercin Federasyonu) kupa töreni 19 Mart 2022 Cumartesi günü saat 19:00’da başlayan programla gerçekleştirildi.

Marmara Güvercin Federasyonu (MGF) tarafından Sancaktepe Salon Anadolu’da düzenlenen 2021 yılı kupa töreninde dereceye girenler kupalarını aldı.

SALONA SIĞMAYAN GÜVERCİN SEVER CAMİASI KUPA TÖRENİNDE BULUŞTU

Marmara Güvercin Federasyonu (MGF) tarafından Sancaktepe’de düzenlenen kupa töreninde buluşan İstanbul, Marmara bölgesi ve çevreden gelen güvercin severlerin oluşturduğu büyük bir aile olduğunu gösterdi. Çevreden ve İstanbul’un dört bir yanından gelerek salona sığmayan güvercin sever camiası kupa töreninde buluştu.

Marmara Güvercin Federasyonu Kupa Töreninde 2021 yılında yapılan müsabakalarda dereceye girenlere kupaları, madalyaları, destek veren şahıs ve kurumlara da teşekkür plaketi verildi.

KUPA TÖRENİNDE SALONLARA SIĞMADIK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Marmara Güvercin Federasyonu (MGF) tarafından Kupa töreninin açılış konuşmasını yapan Marmara Güvercinler Federasyonu Başkanı Orhan Erikçi; “Marmara Güvercin Federasyonu Kupa töreninde salonlara sığmadık. MGF ödül törenimize uzaktan ve yakından gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Federasyonumuz 2003 yılında kuruldu. Yönetim olarak, katılım sağlayan hakem arkadaşlara ve bölge sorumlularına ve katılımcılara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Törende konuşan Marmara Güvercin Federasyonu MGF yeni başkan Tarık Aygün, MGF 2021 kupa törenin düzenlenmesinde katkısı olan ve destek verenlere teşekkür etti.

ATAŞEHİR GÜVERCİN SEVENLERİN MERKEZİ HALİNE GELDİ

Yaklaşık 1000 kişilik salonun dolduran güvercin severlere törene katılımları için teşekkür eden Ataşehir Anadolu Güvercin Yarışı Organizasyonu Başkanı Niyazi Yaman, Ataşehir’in güvercin sevenlerin merkezi haline geldiğini vurgulayarak, güvercin sevdalılarına destekleri için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan’a teşekkür etti.

VOLKAN ASLAN BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ’NİN SELAMINI İLETTİ

Güvercin ve yarış sevdalılarına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamını ileten Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan, Ataşehir’i güvercin sevenlerin merkezi haline getirdiklerini, Başkan İlgezdi’nin desteğinin süreceğini ve bundan sonraki törenlerin İçerenköy’de yapımı devam eden kültür merkezinde yapılmasını sağlayacaklarını kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ