logo

‘Minibüs Yolu’na Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı Geliyor

‘Minibüs Yolu’na Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı Geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kadıköy ve Maltepe arasında yapılması planlanan cadde tramvay projesinin yılsonunda hazır olacağı açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Yakası’nda minibüs caddesi olarak da bilinen güzergahta Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı projesi çalışmasının yıl sonunda hazır olacağı açıklandı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, Kadıköy – Maltepe arasındaki minibüs caddesinin prestij caddesi olacağını söyledi.

Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı projesi çalışması ile ilgili açıklama yapan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, paylaşımında, “İstanbul’un önemli caddelerini eski güzelliklerine kavuşturmak için cadde tramvayı projeleri geliştiriyoruz.  Anadolu Yakasının minibüs caddesi olarak da bilinen caddemiz boyunca devam eden Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayımızın projeleri yıl sonunda hazır olacak.” Duyurusunu yaptı.

MİNİBÜS CADDESİ PRESTİJ CADDESİ OLUYOR

Pelin Alpkökin, paylaşımında “Minibüs caddesinin Maltepelilerin ve Kadıköylülerin prestij caddelerinden birisi olması için tüm detaylarıyla çalışıyoruz.” İfadelerine de yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ