logo

Necati Bozkurt, ‘Anadolu Kültürünü Birlikte Yaşatacağız’

Necati Bozkurt, ‘Anadolu Kültürünü Birlikte Yaşatacağız’

Ataşehir il Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Bozkurt kahvaltıda Ataşehirli basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Bozkurt, “Biz Ataşehir’de bütün kültürleri bir araya getireceğiz. Biz Anadolu’nun ortasındayız. Ataşehir’imizde farklı illerden dernekler var. Anadolu kültürünü birlikte yaşatacağız.” Dedi.

Başkan Necati Bozkurt’un basın mensupları buluşmasına Ataşehir il Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Sadık Dönmezer, Metin Akkuş, Ertuğrul Köleoğlu ve Yılmaz Sağlamdemir de katıldı.

Türk Parlamenterler Birliği Sosyal Tesisi Filiz-i Köşk’te gerçekleşen buluşmaya kurumlarını temsilen Ataşehir’de çalışma yürüten gazeteciler Recep Kenan, Serkan Şimşek, Erkan Sarıkaya, İsa Kırım katıldı.

BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Ataşehirli basın mensupları ile buluşmasında Ataşehir İl Dernekleri Federasyonu olarak yapılan çalışmaları değerlendiren ve yeni dönemde yapılacak çalışmaları ile ilgili planları paylaşan Ataşehir Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Bozkurt, kuruluşundan bu yana desteklerini esirgemeyen önceki dönem Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

Ataşehir’deki dernekleri çatı altında buluşturan Ataşehir il Derneği kurucu başkan Himmet Kaya’ya teşekkür eden Necati Bozkurt, hedeflerinin Ataşehir’deki bütün il derneklerini bünyelerinde buluşturmak olduğunu söyledi.

“ONURSAL BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİMİZE BİLİYORUM”

Bozkurt açıklamasında, “Ataşehir İl Dernekleri olarak daha önceki belediye başkanımız Battal ilgezi ile çok iyi şeyler yaptık. Ben, önceki belediye başkanımız Battal İlgezdi’ye derneklerimize verdiği katkıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hem kurumun adına, hem de kendi adıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte belediye başkanımız Onursal Adıgüzel’in de il derneklerine katkı ve destek vereceğini biliyorum, İnanıyorum. Ben Onursal başkanımızla birlikte yol yürüyeceğimize biliyorum.” Dedi.

ATATÜRK’ÜN İLKELERİ VE CUMHURİYETİMİZE BAĞLI OLDUĞUMUZ BİLİNSİN

Muharrem ayı ile ilgili dileklerini paylaşan Necati Bozkurt, “Muharrem ayının hoşgörü ayı olduğunu biliyorum. Ülkemizin barışa, huzura kavuşması en büyük dileğimiz. İnsanlarımız ne açıkta kalsın, ne de açık kalsın. Ülkemizde birlik olsun, beraberlik olsun. Birlik beraberliğimiz ilelebet yaşasın. Bizim özellikle Ataşehir il Dernekleri Federasyonu olarak Atatürk’ün ilkeleri ve Cumhuriyetimize bağlı olduğumuzu, bağlı kalacağımızı Ataşehir’deki bütün dostlarımızın bilmesini isterim.” Diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ