logo

Onursal Adıgüzel, Ataşehir Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti

Onursal Adıgüzel, Ataşehir Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Kent Konseyi ve Yürütüme Kurulu Üyelerini Atatürk Mahallesindeki yeni yerinde ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel‘in Ataşehir Kent Konseyi ziyaretinde, Başkan Necip Bektaş Yürütüme Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili paylaşım yaparak Ataşehir Kent Konseyi başkan üyelerine planlana çalışmalar ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Kenti ortak akılla yönetmek üzere yola çıktıklarını, Ataşehir Kent Konseyi’ni paydaş olarak gördüklerini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Kent Konseyi ile birlikte projeler üretebileceklerini kaydetti.

Ataşehir Kent Konseyi Başkanı tarafından yapılan açıklamada, “Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediye Başkanımız Onursal Adıgüzel bugün Ataşehir Kent Konseyini ziyaret etti. Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı ve mahalle meclislerimizin kuruluşunda geldiğimiz aşamayı anlattık. Bizimle önerilerini paylaşan Başkanımıza çalışmalarımıza verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ