logo

Onursal Adıgüzel ’den Mustafa Kemal ve Aşık Veysel İmar Planı Açıklama

Onursal Adıgüzel ’den Mustafa Kemal ve Aşık Veysel İmar Planı Açıklama

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planının İBB’de askıda olduğunu hatırlattı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Başkan Onursal Adıgüzel Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planı (RNİP) ile ilgili yaptığı açıklamada, planın İBB’de askıda olduğunu, 30 gün süreyle askıda kalacağını söyledi.

Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planının İBB’de askıda olduğunu, bir ay süreyle askıda kalacağını hatırlatan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Planların hayata geçmesinde irade ortaya koyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na tüm Ataşehir halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Onursal Adıgüzel Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planı (RNİP) ile ilgili bilgi için Erdal Eren Kültür Merkezi’ni adres gösterdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel tarafından Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planı (RNİP) açıklaması:
“Sevgili Komşularım,
Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planı, önümüzdeki ay boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda askıda kalacaktır.
Bu planların hayata geçmesinde irade ortaya koyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na tüm Ataşehir halkı adına teşekkür ediyorum.
Detaylı Bilgi: Erdal Eren Kültür Merkezi”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ