logo

Saadet Partisi Uyardı, ‘Bugün Gazze Yarın Türkiye’

Saadet Partisi Uyardı, ‘Bugün Gazze Yarın Türkiye’

Saadet Partisi İstanbul İlçe Başkanlıkları İstanbul genelinde eş zamanlı olarak basın açıklaması yaparak Büyük Ortadoğu Projesine dur deyip Gazze’ye ses oldular.

Recep Kenan / itvhaber.com

Saadet Partisi, “Büyük Ortadoğu Projesi’ne dur demek” ve “Gazze’ye ses olmak” için İstanbul’un tüm ilçe meydanlarında eş zamanlı basın açıklaması yaptılar.

Saadet Partisi ilçe başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında “Bugün olduğu gibi yarın da BOP’a dur diyecek, Gazze’nin ve mazlum coğrafyaların sesi olacağız!” ifadelerine yer verildi.

Küçükbakkalköy Prestij caddesinde İstanbul’un 39 ilçesi ile eş zamanlı yapılan basın açıklamasında konuşan Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar, “Biz Türkiye olarak Müslüman kardeşlerimizin yanında olmuyor, sadece kınamakta kalıyoruz.” Dedi.

“Bugün Gazze Yarın, Türkiye. İsrail’e karşı BOP’a dur de” sloganı ile basın açıklaması yapan Metin Bayraktar başkanlığındaki Saadet Partisi Ataşehir İlçe yönetimi, BOP’a Hayır dediklerini söylediler.

Basın açıklaması öncesi konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Metin Bayraktar, “BOP ne demek?” sorusunu yanıtlayarak; “BOP büyük İsrail’in kurulması demek. Birileri çıktı, BOP’a eş başkanlık yaptı. Bugün Gaze’deki durum ortada. Oradaki kardeşlerimizin, çocuklarımızın akan kanlarından sorumlu olanlar bu günahın altından kalkamayacaklar. Bugün İstanbul’da eş zamanlı 39 ilçede baksın açıklamasını yapıyoruz. Bizim içimiz biz kan ağlıyor. Bu gün Gazze’de olanların Yarın Türkiye’de olmayacağına garantisi yok. Gazze’ye destek olmamız lazım. Bizi yönetenler sadece kınamakta kalıyor. Bizi yönetenler icraat yapmak zorunda. İsrail ile bütün ilişkileri kesmek zorunda. Gazze’de yapılanlar insanlık zulmüzü, Gazze’de Müslüman kardeşlerimiz, çocuklarımız bombalanıyor. Hastaneler bombalanıyor. Biz Türkiye olarak Müslüman kardeşlerimizin yanında olmuyoruz. Sadece kınamakta kalıyoruz. Mavi Marmara ile gidenler şehit oldular. Biz Ataşehir teşkilat olarak böyle bir eylemi başlatmak istiyoruz.” Dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Metin Bayraktar’ın konuşması sonrası 39 ilçede yapılan ortak basın açıklaması okundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ