logo

Şener Şen Sahnesi Sanata ve Sanatçıya Ev Sahipliği Yapacak

Şener Şen Sahnesi Sanata ve Sanatçıya Ev Sahipliği Yapacak

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde “Zengin Mutfağı” ile açılan, Usta Oyuncu Şener Şen’in isminin verildiği “Şener Şen Sahnesi tiyatronun yeni adresi oluyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Lütfü Usta” karakteriyle başrolünde bulunduğu “Zengin Mutfağı” isimli tiyatro oyunu ile Usta oyuncu Şener Şen’in isminin verildiği sahne tiyatroların ve tiyatro ve sanat sevenlerin yeni adresi oluyor.

Bir Baba Hamlet”, Şener Şen’in başrolde olduğu “Zengin Mutfağı” oyunu ile açılışı yapılan, Usta Oyuncu Şener Şen’in isminin verildiği 657 seyirci kapasiteli Şener Şen Sahnesi’inde izleyicilerle buluştu.

İçerenköy İnala Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde yer alan Şener Şen Sahnesi açılışında seyirci ile buluşan “Zengin Mutfağı” oyunu ve 83 yaşındaki Usta Oyuncu Şener Şen’in sahne performansı 650 civarındaki seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

USTA OYUNCU ŞENER ŞEN’İN İSMİNİN VERİLDİĞİ ŞENER ŞEN SAHNESİ AÇILDI

Kültür Merkezi’nde bulunan 657 seyirci kapasiteli ve Usta Oyuncu Şener Şen’in isminin verildiği Şener Şen Sahnesi’nin açılış usta oyuncu ile birlikte Battal İlgezdi tarafından kurdelesi birlikte kesilerek açılmıştı.

Battal İlgezdi Şener Şen Sahnesi’nin açılışı ile ilgili açıklamasında “Ataşehirimize kazandırdığımız İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizin açılışını değerli konuklarımızın katılımı ile bu akşam gerçekleştirdik. Değerli sanatçı Şener Şen’in oynadığı “Zengin Mutfağı” adlı oyununun gösteriminin ardından Şener Şen Sahnesi’nin açılışını yaptık. İçerenköy Mahallemizde kapılarını hizmete açan İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizin yapımında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve Sayın İnal Aydınoğlu’na teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer vermişti.

SANATA VE SANATÇIYA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEK

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Şener Şen Sahnesi’nde tiyatro oyunu sahneleneceğini, sanata ve sanatçıya ev sahipliği yapacağını açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Bir Baba Hamlet” bugün İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizde Ataşehirlilerle buluştu. Emrah Eren’in yönettiği, değerli tiyatro oyuncuları Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun oynadığı bu eşsiz oyunu komşularımla beraber izledik ve çok keyifli bir tiyatro gecesini geride bıraktık. Ataşehirimiz her zaman sanata ve sanatçıya ev sahipliği yapmaya devam edecek.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ