logo

Son Dakika, TUSAŞ Tesislerine Terör Saldırısı: 4 şehit, 14 yaralı

Son Dakika, TUSAŞ Tesislerine Terör Saldırısı: 4 şehit, 14 yaralı

TUSAŞ Ankara tesislerin olduğu kampüse yönelik terör saldırısı ile ilgili açıklama yapan Bakan Ali Yerlikaya “4 şehidimiz, 14 yaralımız var” dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

TUSAŞ tesislerin olduğu kampüse yönelik terör saldırısı iler ilgili açıklama yapan İçişler Bakanlığı Ali Yerlikaya saldırıda 2 teröristin etkisizleştirildiğini, 4 şehidimiz, 14 yaralımızın olduğunu söyledi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ – TUSAŞ Ankara Kahramankazan’daki tesislerin olduğu kampüse yönelik terör saldırı ile ilgili açıklama yapan İçişler Bakanlığı Ali Yerlikaya geldiği TUSAŞ’ta saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

İçişler Bakanlığı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, “terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.” İfadeleri yer aldı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ – TUSAŞ tesislerne yönelik terör saldırısı ile ilgili açıklama yapan İçişler Bakanlığı Ali Yerlikaya, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek  Lütfen resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ