logo

TMMOB ’dan ‘İstanbul Deprem Riski Ve Toplumsal Farkındalık’ Temalı Kısa Film

TMMOB ’dan ‘İstanbul Deprem Riski Ve Toplumsal Farkındalık’ Temalı Kısa Film

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından 17 Ağustos 1999 depremini anma programı kapsamında hazırlanan kısa film tanıtıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi deprem dirençli bir İstanbul için hazırlanan kısa filmimize medya kanallarınızda – dijital platformlarda yayın desteği istiyor.

“İSTANBUL DEPREM RİSKİ VE TOPLUMSAL FARKINDALIK” TEMALI KISA FİLM

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından 17 Ağustos 1999 depremini anma programı kapsamında hazırlanan ve yönetmenliğini Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Jeo. Yük. Müh. Tevfik HOŞ’un yaptığı “İstanbul Deprem Riski ve Toplumsal Farkındalık” temalı kısa film ekte sunulmuştur.

Deprem dirençli bir İstanbul için hazırlanan kısa filmimize medya kanallarınızda – dijital platformlarda yayın desteği vermenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

Kısa filmimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

“İSTANBUL DEPREM RİSKİ VE TOPLUMSAL FARKINDALIK” TEMALI KISA FİLM TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından 17 Ağustos 1999 depremini anma programı kapsamında hazırlanan ve yönetmenliğini Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Jeo. Yük. Müh. Tevfik HOŞ’un yaptığı “İstanbul Deprem Riski ve Toplumsal Farkındalık” temalı kısa film ilgilerin dikkatine sunuldu.

Deprem dirençli bir İstanbul için hazırlanan kısa filmimize medya kanallarınızda – dijital platformlarda yayın desteği vermenizi önemle rica ederiz. Saygılarımızla, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Kısa Filmimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=6yLAroisHSI]https://www.youtube.com/watch?v=6yLAroisHSI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ