logo

TUSAŞ Yerleşkesi Terör Saldırısı Şehitleri Son Yolculuğa Uğurlandı

TUSAŞ Yerleşkesi Terör Saldırısı Şehitleri Son Yolculuğa Uğurlandı

TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen hain terör saldırısında hayatını kaybeden 5 şehit Ankara’da düzenlenen törenle son yolculuğa uğurlandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Türk Havacılık ve Uzay SanayiTUSAŞ‘ın Ankara Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine düzenlenen hain terör saldırısında 5 kişi şehit olurken, 2’si ağır olmak üzere 22 kişi yaralanmıştı.

TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında şehit olan Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü, Hasan Hüseyin Canbaz,Atakan Şahin Erdoğan ve Murat Arslan için Ankara’da düzenlenen törenlerle son yolculuklarına uğurlandı.

TUSAŞ ÇALIŞANLARI EKİCİ, CANBAZ VE COŞKUN KARŞIYAKA’DAN VEDA

TUSAŞ saldırısında teröristlerin olay yerinde şehit ettikleri TUSAŞ çalışanları Ekici, Canbaz ve Coşkun’un cenazelerinin getirildiği Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi’nde şehitlerin yakınları taziyeleri kabul etti.

Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi’nde namazları kılınan şehitler Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Cengiz Coşkun’un cenazeleri Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

Terör saldırısında şehit düşen güvenlik görevlisi 42 yaşındaki Atakan Şahin Erdoğan için Cimşit Camii’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Şehit Atakan Şahin Erdoğan’n naaşı, cenaze namazının ardından Cimşit Mezarlığı’na defnedildi.

Terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan için Merkez Ulu Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Kahramankazan Şehitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ