logo

TUZFEST konserinde Kibariye ve Hakan Altun Çankırılılarla buluştu

TUZFEST konserinde Kibariye ve Hakan Altun Çankırılılarla buluştu

TUZFEST’24 3. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali Fuar Yolu’nda düzenlenen akşam konserlerinde ünlü sanatçılar Kibariye ve Hakan Altun Çankırılılarla buluştu.

TUZFEST’24 Uluslararası Çankırı Tuz Festivali üçüncü senesinde akşam konserlerinde sahne alan altı sanatçı ile Çankırılı festivalseverlere heyecan dolu bir program hazırladı.

Meşhur TUZFEST Konserleri Kibariye ve Hakan Altun ile Başladı 

3. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’nin akşam konserleri başladı. Festivalin birinci gün etkinlikleri, akşam saatlerinde Fuar Yolu’nda düzenlenen ünlü sanatçılar Kibariye ve Hakan Altun konserleri ile büyük coşkuya dönüştü.

TUZFEST, üçüncü senesinde akşam konserlerinde sahne alacak altı sanatçı ile festivalseverlere heyecan dolu bir program hazırladı. Çankırı’nın 12 noktasında devam eden gündüz etkinlikleri akşam Fuar Yolu’nda düzenlenen konserler ile katılımcıların nabzını yükseltmeye başladı. Meşhur TUZFEST konserleri, bu yıl Kibariye ve Hakan Altun’un eşsiz performansları ile başladı. Alanı dolduran binlerce kişi, telefonlarının ışıklarını yakarak sanatçılara eşlik etti.

Üç günde altı sanatçı sahne aldığı 3. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali Konser etkinlikleri 20 Ağustos Pazar gecesine kadar devam etti.

Halkın Kiboş’undan Çankırı Yarenliği

Festivalin ilk akşamı ünlü sanatçı Kibariye sahne aldı. Ekibi ile birlikte sevilen şarkıları seslendiren sanatçı, samimiyeti ile gönülleri bir kez daha fethetti. Çankırı festival alanında buluşan binlerce kişi, Kibariye’yi büyük alkışlarla izledi. Büyük sanatçı Kibariye’nin kendisinden sonra sahne alacak Hakan Altun için söylediği övgü dolu sözler ise adeta Çankırı yarenliğini yansıttı.

Beşiktaşlı Hakan Altun’a Kaya Tuzundan Kartal Heykeli Hediye Edildi

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, üç gün önce doğum günü olan sanatçı Hakan Altun’un özel gününü sahnede kutladı. Galatasaraylı olan Başkan Esen, Beşiktaşlı sanatçı konuğunun hediyesini, koyu Beşiktaş taraftarı olan, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’ın takdim etmesini istedi. Vali Taşolar, kaya tuzundan yapılmış kartal heykeli ile tuzdan mikrofonu sanatçı Hakan Altun’a hediye etti.  Altun, teşekkür ederek sahnede doğum günü pastasının mumlarını üfledi.

Başkan Esen’in Arkasında Vatandaş Var

TUZFEST’24’ün akşam etkinliklerinin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, konuşmasının sonunda, konser alanını dolduran kalabalık ile toplu fotoğraf çektirdi. Fotoğraf karesi, Çankırı’nın gelişimi için birlik ve beraberlik vurgusuna örnek oldu.

Esen, olimpiyatlara katılan tüm sporcularımızı tebrik ederek başladığı konuşmasında “Olimpiyatları temsil eden üç söz vardır: Daha hızlı, daha yüksek, daha güçlü! Aslına bakarsanız bu üç sözcük geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası Tuz Festivalimizi de çok güzel tanımlıyor. TUZFEST, hızını üç gün boyunca nabzını hiç düşürmediğimiz etkinliklerinden; yüksekliğini, ülkemizde düzenlenen festivaller arasında daha ilk yılından itibaren ilk üçte yerini almasından; gücünü ise kıymetli Çankırı halkından, memleketimin cömert iş insanlarından ve elbette festivalimize katılan siz kıymetli misafirlerimizden almaktadır.” dedi.

Amaçlarının Çankırı turizmini hatırı sayılır bir noktaya getirirken dimağımızdaki Çankırı tasvirini hatırlamak, tarihin derinliklerine gömülmüş birçok güzelliğini ve değerlerini tozlu sayfalar içinden çıkartarak yeniden hayata geçirmek olduğunu vurgulayan Esen,  Çankırı’nın geleceği için dünü ve bugününü doğru harmanlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Esen’den Sponsorlara Özel Teşekkür

Esen, konuşmasının sonunda festival çalışmalarına emek veren Çankırı Belediyesi ailesine teşekkür ettikten sonra festivalin gerçekleştirilmesini sağlayan tüm sponsorları sahneye davet etti. Esen, sponsorlara teşekkür ederek festival anısına hediye takdim etti.

Protokol konuşması yapan Çankırı Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık ise üç yıldır çıtası yükselerek devam eden festivale verdikleri emek için Başkan Esen ve ekibine teşekkür etti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ