logo

Yenilenen ‘Antepli Üstadım’ Açılışında Dostlarıyla Buluştu

Yenilenen ‘Antepli Üstadım’ Açılışında Dostlarıyla Buluştu

Ataşehir İçerenköy Yeniyol’da hizmet veren, yenilenerek, yeni konseptiyle müşteri ve dostlarına hizmet veren Antepli Üstadım restoranın açılışı gerçekleştirildi. 

Recep Kenan / itvhaber.com

25 yıldır İçerenköy Yeniyol’da hizmet veren, yenilenen Antepli Üstadım, yeni konseptiyle müşteri ve dostlarına hizmet için açılışını gerçekleştirdi. 

25 yıldır İçerenköylülere ve Ataşehirlilere hizmet verdiğini söyleyen mekân sahibi Rahmi Çelik; “İşletmemizde damak tadını seven herkesi bekleriz. Çünkü önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve lezzeti tattırmak. Güler yüzlü personelimiz ve damak tadında sunumlarımızla tüm dostları, İçerenköylüleri ve Ataşehirlileri mekanımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Rahmi Çelik konuşmasının devamında; “Yeni bir başlangıç için sabırsızlanıyoruz. Antepli Üstadım ailesi olarak restorantımızda hem geleneksel hem de çağdaş lezzetlerimizle dostlarımızı ve damak tadını sevenleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi. Çelik, konuşmasında açılışa katılan protokol ve dostlarına teşekkür etti.

Kebaptan lahmancuna, ızgaradan dönere, tatlıdan sulu tencere yemeğine geniş bir seçenekle müşterilerine hizmet verecek olan “Antepli Üstadım”ın açılışına, Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Gelecek Partisi Milletvekili Doğan Demir, Muş Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi İş insanı Mehmet Şah Dursun, Mehmet Erdoğan, Emre Optik sahibi Recep Akçay, Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mustafa Karaoğlu, İş İnsanı Turgay Kılıç ve Milli Futbolcu Tanju Çolak katılarak, kurdele kesip hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Duaların okunmasının ardından protokol tarafından kurdele kesilerek “Antepli Üstadım” yeni yüzüyle hizmete açıldı.

 “Antepli Üstadım” İçerenköy Mahallesi Karslı Ahmet Caddesi NO: 44 Ataşehir adresinde yeni yüzüyle ve konseptiyle damak tadı arayan lezzet meraklısı Ataşehirlilere hizmet vermeye başladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ