logo

Zabıta Teşkilatı Kuruluş Yıldönümü İstanbul’un 39 İlçesinde Kutlanıyor

Zabıta Teşkilatı Kuruluş Yıldönümü İstanbul’un 39 İlçesinde Kutlanıyor

Zabıta Teşkilatı 198. Kuruluş Yıl Kutlama Etkinlikleri, 39 İlçe Belediye Zabıtası Temsilcilerinin Katılımıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı’na Çelenk Konulması İle Başladı.

Zabıta Teşkilatı 198. kuruluş yıldönümü 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında kutlama etkinlikleri, 02 Eylül pazartesi günü İstanbul‘un 39 İlçe Belediye Zabıtası temsilcilerinin katılımıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk konulması ile başladı

ZABITA TEŞKİLATI’NIN 198. YAŞI KUTLANIYOR

Zabıta Teşkilatı, bu yıl 198. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyor. 1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, 02 Eylül pazartesi günü 39 İlçe Belediye Zabıtası temsilcilerinin katılımıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan etkinlikler, tören sonrası İstiklal Caddesi boyunca vatandaş ve esnaflara karanfil takdimi ile devam etti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper, birim müdürleri ve zabıta teşkilatı mensupları tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye’nin dört bir yanında kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların huzur ve esenliğinin temini amacıyla görev yapan Zabıta Teşkilatı, bu yıl 198. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyor.

1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, teşkilatımızın tarihi, görevleri ve vatandaşlarımıza sunduğu hizmetler çeşitli etkinliklerle kamuoyuna tanıtılacak.

TAKSİM CUMHURİYET ANITI’NA ÇELENK KONULDU

Bu kapsamda 02 Eylül 2024 pazartesi günü 39 İlçe Belediye Zabıtası temsilcilerinin katılımıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan etkinlikler, tören sonrası İstiklal Caddesi boyunca vatandaş ve esnaflara karanfil takdimi ile devam etti.

Daha sonra İstanbul’un ilk Kadı ve Belediye Reisi olan Hızır Bey Çelebi’nin kabrine karanfil bırakılarak, okunan dualarla kabri başında anıldı.

İMAMOĞLU: YENİLİKÇİ ADIMLAR BEKLİYORUM

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper, birim müdürleri ve zabıta teşkilatı mensupları tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyaret gerçekleştirildi. İmamoğlu ziyarette, “Türkiye’de, yerel yönetim anlamında, birçok noktada lokomotifi İstanbul. Ama özellikle yerel yönetim anlamında birinci derecede İstanbul, hep uygulama öncüsü olmuştur, olmak zorundadır. Bu bağlamda sizlerden de yenilikçi adımlar beklemekteyim” ifadelerini kullandı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ